Dobavljamo i montiramo projektore za reprodukciju slika ili filmova preko PC-uređaja ili TV-prijemnika. Montiramo kompletnu opremu te ju programiramo i podešavamo ovisno za što će se koristiti dali za prezentacije, školske nastave, gledanje sportskih kanala ili u privatne svrhe.

Uz savršeno podešenu sliku gledanje sportskih kanala ili filmova isti osječaj je kao u kinima samo u svojem domu i udobnu fotelju.

Vršimo dobavu i ugradnju solarnih sustava, od same realizacije sustava do montaže i puštanje u rad, nakon same ugradnje i programiranja već nakon nekoliko sati se može koristiti isti sistem kojeg nam puni i proizvodi dragocjeno sunce. 

Vršimo sve vrste adaptacija od zamjena razvodnih ormara sa starim porculanskim osiguračima za nove automatske, rekonstrukcija el.instalacije po želji investitora, dobava i zamjena svjetiljki (lustera), dobava i zamjena priključnica i prekidača.

Dobavljamo i montiramo električno podno grijanje u WC, Terase, Balkone, Vanjska i unutarnja stepeništa…

Izrada svih vrsta mrežnih kompjuterskih instalacije od same opreme do završetka i priključaka na računala.

Ovlašteni smo obrt za ugradnju alarmnih sustava od strane MUP-a. Dobava alarmnih sustava, ugradnja istih, te potrebna dokumentacija za ugradnju,servis,programiranje i puštanje u rad.

Izrada svih vrsta elektroinstalacija od popravaka,rekonstrukcije,adaptacije,dogradnje i izrada nove. Ovlašteni smo od strane HEP operatera za nove priključke i izdavanje prijavnica. Profesionalnim instrumentom mjerimo otpor izolacije i izdajemo potrebnu 1.prvu dokumentaciju mjerenja.

Dobavljamo i postavljamo kompletnu gromobransku instalaciju od temelja do krova te izdajemo kompletnu 1.prvu dokumentaciju za mjerenje otpora petlje.

Ovlašteni smo obrt za ugradnju videonadzora od strane MUP-a. Dobava videonadzora, ugradnja istih, te potrebna dokumentacija za ugradnju,servis,programiranje i puštanje u rad.

Dobavljamo kompletnu LED rasvjetu od najmanjih žarulja do kompletnih svjetlećih tijela, RGB trake sa regulacijom i upraljanje daljinskim upravljačem.